Π.ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ UEFA C ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΈΒΡΟΥ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος η διοίκηση της ΈΠΣ Έβρου πιστή στο ραντεβού με τα σωματεία της δύναμής της για την καθιερωμένη συνάντηση πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων. 
Σχεδόν όλα τα σωματεία του Βόρειου Έβρου έδωσαν το παρόν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 (19:00) στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας Πραγματοποιήθηκε μια επικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους των σωματείων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος A ́και Β ́ ερασιτεχνικής κατηγορίας, καθώς και του Κυπέλλου για την αγωνιστική περιόδο 2022-2023. 
Ο πρόεδρος κος Παντελής Χατζημαρινάκης επεσήμανε την κρισιμότητα εγγραφής και επικαιροποίησης στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού των σωματείων , τόνισε δε με έμφαση πως κινδυνεύουν με άμεση διαγραφή εάν δεν υλοποιήσουν την εγγραφή τους έως 31-7-2022 και φυσικά δεν θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα. 
Μέχρι στιγμής 12 σωματεία έχουν επικυρώσει τα στοιχεία τους.
 Ξεκινάει η σχολή προπονητών ποδοσφαίρου UEFA C στον Έβρο αρχές Αυγούστου .

 Οι προτάσεις που έγιναν επιγραμματικά : 
1)Φέτος το πρωτάθλημα της Α Έβρου θα έχει πλέι οφ και πλέι άουτ. 
2)Του χρόνου το νέο πρωτάθλημα 2023-24 θα γίνει με 10 ομάδες 
3)Αλλαζει ο τρόπος διεξαγωγής του κυπέλλου (η έναρξη 17-18/9/22) σε κάθε γύρο θα πραγματοποιείται νέα κλήρωση , με διπλά παιχνίδια από τα προημιτελικά ή στα ημιτελικά με τους δυο ομίλους να συγχωνεύονται. 

 Επόμενη συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη στο Επιμελητήριο Έβρου στις 18 Ιουλίου ώρα 19:00 με τις διοικήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων του νότιου τμήματος του νομού Έβρου! 

Δείτε όλα όσα μας είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια